This is a past event. Registration is closed. View other American Chamber of Commerce in Albania events.

Aktivitet i konceptuar si një tryezë e rrumbullakët, me nje panel të përbërë nga Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve, Drejtori i Agjensisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive, Drejtori Ekzekutiv i AmCham-it, z. Neritan Mullaj, Kryetari i Komitetit të Punës dhe Etikës dhe përfaqësues të tjerë të lartë të dhomës.

Location

AmCham Office
Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, Nr. 11-3
Tirana, Albania

in case of additional info please contact +355 (0) 4 22 59 779

See route

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to info@amcham.com.al

Sponsors and Partners