Event Details

Dhoma Amerikane e Tregtisë ka kënaqësinë t'ju ftojë në takimin e përvitshëm:


Forum Biznesi

me Drejtoren e Përgjithshme të Tatimeve

Znj. Delina Ibrahimaj


Disa nga çështjet që do të diskutohen janë:

 • Informaliteti dhe evazioni fiskal
 • Rimbursimi i TVSH-së
 • Efikasiteti i sistemit tatimor
 • Problematikat me bllokimin e llogarive bankare nga drejtoritë e mbledhjes së borxhit
 • Harmonizimi i ligjeve tatimore me standartet e raportimit financiar si ato kombëtare dhe ato ndërkombëtare
 • Problematikat në sistemin informatik


Takimi do të zhvillohet në shqip nëpërmjet përdorimit të platformës Zoom duke klikuar në linkun më poshtë:


https://us02web.zoom.us/j/87400085161?pwd=M0x5eDd4ZEtpWm05QUJLNWpUa21RQT09


Agenda

11:00 AM - 11:05 AM
Hapja e Takimit
11:05 AM - 11:10 AM
Fjala Përshëndetëse
11:10 AM - 11:40 AM
Fjala e Drejtores së Përgjithshme të Tatimeve
11:40 AM - 11:55 AM
Fjala e Kryetares së Komitetit të Taksave & Doganave
11:55 AM - 12:25 PM
Diskutime / Pyetje & Përgjigje
12:25 PM - 12:30 PM
Mbyllja e Takimit

Speakers

 • Enio Jaço (President at AmCham Albania)

  Enio Jaço

  President at AmCham Albania

 • Delina Ibrahimaj (Drejtore e Përgjithshme at Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve)

  Delina Ibrahimaj

  Drejtore e Përgjithshme at Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

 • Alketa Uruçi (Kryetare e Komitetit të Taksave & Doganave at AmCham Albania)

  Alketa Uruçi

  Kryetare e Komitetit të Taksave & Doganave at AmCham Albania

Community

Connect with 47 people attending this event

GOXBMCRL