Event Details

Dhoma Amerikane e Tregtisë në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve si edhe me prezencën e kompanive anëtare: BNT Electronics Sh.p.k., Communication Progress Sh.p.k., Bilanc Sh.p.k. dhe 2RM LAB Sh.p.k., organizon takimin:


Forum Biznesi - Fiskalizimi


Sesioni 1 Ekspertë të DPT-së do të shpjegojnë procesin e fiskalizimit dhe çfarë duhet të kenë parasysh anëtarët në lidhje me sistemin e ri dhe pajisjet fiskale


Sesioni 2 Kompanitë e licensuara anëtare të Dhomës që ofrojnë zgjidhjen software-ike, do të bëjnë një prezantim dhe demonstrim të mënyrës së përdorimit të kësaj zgjidhjeje


Takimi do të zhvillohet në shqip nëpërmjet platformës Zoom duke klikuar në linkun më poshtë:


https://zoom.us/j/96445619777?pwd=NkwzRlFndWNWSVE0MjdiVC9YMkRRQT09

Agenda

11:00 AM - 11:05 AM
Hapja e Takimit
11:05 AM - 11:10 AM
Fjala Përshëndetëse
11:10 AM - 11:20 AM
Fjala e Drejtoreshës së Përgjithshme të Tatimeve
11:20 AM - 11:30 AM
Fjala e Kryetares së Komitetit të Taksave dhe Doganave
11:30 AM - 12:00 PM
Prezantim nga ekspertë të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve
12:00 PM - 12:10 PM
Diskutime / Pyetje & Përgjigje
12:10 PM - 12:50 PM
Prezantim nga kompanitë anëtare që ofrojnë zgjidhjen software-ike
12:50 PM - 1:00 PM
Diskutime / Pyetje & Përgjigje

Speakers

 • EJ

  Enio Jaço

  President at AmCham Albania

 • DI

  Delina Ibrahimaj

  Drejtore e Përgjithshme at Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

 • AU

  Alketa Uruçi

  Kryetare e Komitetit të Taksave & Doganave at AmCham Albania

 • EB

  Ergent Birbo

  Senior Software Engineer at BNT Electronics Sh.p.k.

 • DK

  Dorina Kala

  Analiste Biznesi at Communication Progress Sh.p.k.

 • F

  Fation Veizi & Auron Loci

  Drejtor Departamenti Marketing & Shitje dhe Drejtor i Departamentit të Implementimit dhe Testimit at Bilanc Sh.p.k.

 • EX

  Endrit Xhaferaj

  Administrator at 2RM LAB Sh.p.k.

Community

Connect with 72 people attending this event