American Chamber of Commerce in Albania

The American Chamber of Commerce in Albania (AmCham) is a private, not-for-profit business promotion and development organization. Through its work and services, AmCham seeks to build a better business climate, and to be the leading representative for U.S. and international business in Albania. Since its establishment in 2000, the Chamber has worked to increase trade between the United States and Albania, to promote foreign investment in Albania, and improve the Albanian business image in U.S. and international markets. AmCham’s membership has grown steadily over the past decade, and now totals more than 215 active members representing the most productive and successful businesses operating in Albania.

https://www.amcham.com.al/

Contact us

This is a past event. Registration is closed. View other American Chamber of Commerce in Albania events.

Event Details


Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri ka shënuar 20-vjet të aktivitetit të saj në Shqipëri dhe me këtë rast ka kënaqësinë t'ju ftojë me datë 30 qershor, ora 19:00, tek Hotel Rogner, në nje pritje - network:


"20 Vjet me AmCham Albania"


Si një organizatë e pavarur biznesi, AmCham i ka shërbyer në të gjithë veprimtarinë e saj jo vetëm interesit të biznesit të saj anëtar, por mbi të gjitha ka kontribuar në konsolidimin e një klime optimale për biznesin dhe investimet e huaja.


Në shenjë falenderimi dhe mirënjohjeje dëshirojmë të mbledhim të gjithë anëtarët që kanë qënë pjesë e komunitetit të AmCham këto 20 vite.***The American Chamber of Commerce in Albania has marked 20 years of its activity in Albania. To celebrate this occasion, we have the pleasure to invite you on June 30, at 19:00, at Rogner Hotel, in a networking reception:


"20 Years with AmCham Albania"


AmCham as an independent business organization, has served the interests of member businesses and has contributed towards an optimal climate for business and foreign investments.


As a sign of gratitude and appreciation, we are extending an invitation to our members who have been part of AmCham these last 20 years.

Sponsors and Partners

Connect with 18 people attending this event

View community profiles and add attendees into your favorites list.